Miért érdemes a vírus után is a házhozszállítás mellett döntenünk?

Miért érdemes a vírus után is a házhozszállítás mellett döntenünk?

Mindenkinek ismerős az a szituáció, amikor egy család heti bevásárlását
kell fejben összeállítani, nem is beszélve azokról a mindennapi
vásárlásokról, amikor gyorsan be kell ugrani valamiért, ami épp elfogyott
otthon. Mindannyian érintettek vagyunk a témában, ám nem mindenki
lépi át lelkesen a szupermarketek ajtaját.

Most összeszedtünk pár érvet, miért is éri meg az élelmiszerek házhoz szállítása mellett döntenünk:


1. Tudtad, hogy évente nyolc teljes napot töltünk bevásárlással?
A magyarok fele majdnem négy órát tölt egy héten az ételek beszerzésével. Ha ezt kiszámoljuk egy hónapra az már 16 órányi járkálás a sorok között, és évi 8 teljes napot tesz ki az élelmiszer beszerzés az életünkből. Gondoljuk csak bele mi mindent lehetne ezzel felszabaduló idővel kezdeni! De mindenképpen több időt tudnánk tölteni a szeretteinkkel otthon, vagy akár a rég halogatott edzést elvégezni.
2. Ha lehet ne nyúlj hozzá…
Egy aktuális érv az élelmiszerek házhoz rendelése mellett, hogy rengeteg baktérium
található a bevásárló kocsikon. Egy tanulmány szerint 85 megvizsgált kocsi 50 százalékán találtak E-coli, és Coliform-baktériumot, ami a szervezetbe kerülve hányás, hasmenést okoz. Érdemes tartózkodni ezektől a felületektől, hiszen ez még egy nyilvános mosdónál is több baktériumot tartalmaz.
3. Vásárlás vacsi előtt
Ez az a hiba, amibe már valószínűleg mindenki beleesett. Kopogó szemekkel vacsora elkészítése előtt nem ajánlatos vásárolni, mert rengeteg felesleges ételt pakolunk a kosárba. Ha nem is a pénztárcánk miatt, de az egészségünk érdekében megfontolandó ennek elkerülése!


4. Csillagtúra a szupermarketek folyósóin
Valljuk be őszintén, sokszor még legcéltudatosabb vásárlót is befolyásolják a mindennapi feladatok, gondok, érzelmek, amelyek megnehezítik a koncentrációt. A bolti sorok között bolyongva nehezebb kivitelezni, hogy ne maradjon ki semmi.

Nézzük meg milyen előnye lehet annak, ha a képernyő elé ülünk le bevásárolni:

1. Az otthon nyugalmában átgondolva
Sokkal könnyebb átgondolni és megtervezni, hogy kinek mire van szüksége, ha az ember nyugodtan le tud ülni és gondolkodni a számítógépe mellé egy pohár üdítővel és összerakni a pontos élelmiszerlistát a bevásárlunk.hu segítségével

2. Nincs több sorban állás

Az online vásárlás segítségével nem kell nagy tömegben állni a polcok előtt és a lassan vánszorgó pénztári sorokba se kell ezentúl beállnunk, ami viszont nem csak az időnket spórolja meg, hanem sokkal nyugodtabbak maradunk a bevásárlás végeztével is.
3. Semmi sem marad ki
Az online rendelés mellett szól az az érv is, hogy mindent meg fogunk tudni szerezni egy helyen és nem szükséges több helyre egymás után elszaladni.

Sokan az elmúlt hónapokban ráéreztek annak az ízére, hogy milyen otthonról vásárolni.
Valószínűleg egyre kedveltebb lesz ez a vásárlási forma, mint ahogy sok más terület, a bevásárlás is átalakulóban van egy új szabályok írta világban.

Megjegyzés írása

A megjegyzésedet publikálás előtt visszaigazoljuk.

tetejére
Hozzáadva a kosárhoz :
Kosárhoz adás sikertelen :
Hozzáadva kívánságlistához!